Over Katministratie

Boekhouder voor ZZP’ers, startende ondernemers en overige kleine zelfstandigen.

Sinds 2012 heb ik, Marjon Stuij, een administratiekantoor aan huis (in Lelystad) dat zich voornamelijk richt op ZZP’ers, startende ondernemers en overige kleine zelfstandigen.

Ik werk met het online boekhoudprogramma Exact Online. Online boekhouden is een eenvoudige en zeer gebruiksvriendelijke manier om de boekhouding (evt. samen met de klant) te doen.

Over Marjon

Triple C; Cijfernerd, Creatieveling én CrazyCatLady

Ik ben Marjon Stuij, geboren in het prachtige jaar 1970.

Na een carrière achter de schermen in “tv-land” heb ik het roer volledig omgegooid en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in Katministratie.

Naast cijfertjes en boekhouden, vind ik het nog steeds leuk om creatief bezig te zijn en heb ik een enorme liefde voor katten; ik heb er slechts zes. 😉

Over Liefde voor Katten

Ik probeer ook iets te doen voor minder fortuinlijke katten.

Zoals hierboven vermeld ben ik gek op katten en naast Katministratie heb ik ook een webshop: CrazyCatLadies.nl. Hier verkoop ik allerhande producten in kattenvorm dan wel met kattenprint, of zoals ik ze noem: “Catgets with Cattitude”.

Met de webshop steun ik 2 lokale stichtingen die zich inzetten voor katten en kittens door 20% van de omzet te doneren.

Daarnaast help ik 2 andere dierenstichtingen door de boekhouding te verzorgen, uiteraard op vrijwillige basis zonder vergoeding.

Over Hobby’s

Lekker creatief bezig zijn

Video editing vond ik tijdens mijn werk in de media altijd al interessant, maar het kwam er nooit van om er écht iets mee te doen. Totdat in 2020 de intelligente lockdown kwam en ik het mezelf ben gaan leren.

Ook ben ik graag bezig met muziek en daarom zing ik in een bandje van de Jeroen Booij Rockschool én ben ik bezig mezelf keyboard te leren spelen via YouTube filmpjes en online cursussen.

Daarnaast probeer ik om minstens 2 keer per week te zwemmen dan wel te aquasporten; genoeg hobby’s om me te niet te hoeven vervelen. 😉

In mijn vrije tijd kijk in graag naar o.a. de Netflix-serie Lucifer. Al meer dan een jaar wachten wij “Lucifans” op het volgende seizoen en dus was dit mijn eerste afgeronde video editing projectje. Niet slecht, als zeg ik het zelf. Uche uche.

Één van de vele logo-animaties die ik inmiddels gemaakt heb.

Wil je meer weten of een vrijblijvend gesprek?

Neem dan contact me op!